Pim en Pom vinden een schat

Pim en Pom vinden een schat

Leeftijd: 2-7 jaar

Het lijkt een gewone dag in het huis van de twee katten vriendjes Pim & Pom. In de ochtend heerlijke brokjes, een kroel van de vrouw en lezen in de poezenkrant. Totdat ze in de poezenkrant wel iets heel bijzonders lezen. Er is een schat gevonden op zolder, een paar huizen verderop. Pim & Pom vinden dit wel een heel spannend verhaal!

Pim & Pom gaan op schatten jacht op hun zolder. Een plek waar ze eigenlijk nooit komen en waarvan de vrouw ook liever niet heeft dat ze daar komen. De twee komen op zolder er al snel achter, dat deze zolder wel heel bijzonder is en vol met avonturen zit.
Maar wat horen ze daar? Is het een muis?
Maar wat zien ze daar? Is het een spook?
Zullen Pim & Pom een schat op zolder vinden? Help jij ons mee?

Beleef een spannend, grappig en muzikaal avontuur op deze bijzondere zolder.

Mario Perton speelde in verschillende theater en tv-producties voor onder andere Studio100, Disney Live en meerdere bekende tv- en theaterproducenten. Mario speelt niet alleen de rol van Pom, maar is ook creatief verantwoordelijk voor script, decor, spel en muziek. Dit altijd in samenwerking met Fiep Amsterdam bv. Met een bak vol creativiteit, energie en liefde voor poppenspel zorgt Mario ervoor dat Pim & Pom een unieke beleving zal zijn voor jong en oud.

Voor meer informatie: www.vanaf2.nl

Verkoop van toegangsbewijzen start binnenkort!

Met een CJP of Vriendenpas geniet je van € 3 korting op de toegangsprijs. Wordt daarom nu Vriend van het Kasteel en steun tevens Stichting Vrienden van Kasteel Dussen.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten?