What is Truth – Joost Botman op zoek naar de ware Johnny Cash

What is Truth – Joost Botman op zoek naar de ware Johnny Cash

In de jaren ’50 en ’60 realiseerde Johnny Cash zijn eigen American dream. Hij werkte zich op van katoenplukkers zoon tot een superster met een eigen TV-show. Hij was een echte verhalenverteller, met zijn liedjes verkondigde hij een boodschap, maar met de waarheid naam hij het niet altijd even nauw.

Het leven van Cash trekt voorbij in twintig nummers. Tussen de nummers door vertelt Joost over het bijzondere leven van Cash, een van de grootste iconen in de Amerikaanse muziekgeschiedenis.

Joost Botman is gitarist en zanger. De nummers van Cash passen uitstekend bij zijn warme stem. Joost trok vijf jaar lang door het land met een muziektheater programma over Simon and Garfunkel. Hij is een boeiende verteller met een geheel eigen, droogkomische voordracht. In het programma What is Truth werkt Joost samen met gitarist Jos Kolenberg.

Voorproefje: https://www.google.com/search?q=youtube+joost+botman+johnny+cash&rlz=1C5ACMJ_enNL603NL614&oq=youtube+joost+botman+johnny+cash&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIGCAEQRRhAMgYIAhBFGEDSAQoxMzk2NGowajE1qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:e25c70f0,vid:DRPtMXuCkDk

 

volwassenen: € 17,50 per persoon
vriendenpas SVKD/CJP: € 14,50 per pashouder

De toegangsprijs is inclusief een kopje koffie of thee vooraf en het (eerste) pauzedrankje.

Met een CJP of Vriendenpas geniet je van € 3 korting op de toegangsprijs. Wordt daarom nu Vriend van het Kasteel en steun tevens Stichting Vrienden van Kasteel Dussen.

Op de hoogte blijven van alle activiteiten?